Om oss

pexels-divinetechygirl-1181673

Trygghet i IT-vardagen​

Med 30 års erfarenhet av att hjälpa företag att växa digitalt, har vi kunskap att förstå IT-krav oavsett bransch. Våra kunder är i huvudsak mindre och medelstora privatägda företag som vill säkra IT- driften och ta sin verksamhet till en större nivå.

Vårt geografiska arbetsområde är Mälardalen med kontor  i Eskilstuna där ni kan besöka oss. 

Vi finns ofta med som rådgivande partner redan från start i ditt företag med behovsanalys och Uppsättning/implementering av IT System. Ni väljer i samråd med oss vilken ni på egen hand i uppstarten för att i senare skede fokusera på affärsverksamheten.

Varför skall du välja oss som IT-Partner?

Långsiktig IT-Partner

Under 30 år har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap vad som passar just din bransch. Ni kan därför känna er trygga med att ni får bra rådgivning vid beslut om nya IT lösningar. Vi erbjuder givetvis alla nödvändiga och moderna IT-tjänster som behövs för att tillgodose ert behov. En strategisk IT-plan och starka kundrelationer borgar för ett fint långsiktigt samarbete.

Avtal med Trygghet

Vår rekommendation är att ni som kund har ett anpassat partner avtal med oss. Det är en trygghet att vi sköter grundläggande säkerhet och drift vilket säkerställer dina IT funktioner. Våra avtal är flexibla beroende på företagets situation, ekonomiska läge och konjunktur. Vi vill förmedla en Trygg och Säker och Ekonomiskt bra lösning till våra kunder.

Premium Kundservice

Vi lägger ribban högt på den snabba proffsiga och personliga service vi ger till våra kunder. Våra kunder uppskattar möjligheten till snabb personlig kontakt som vi erbjuder. Företag vi frågat föredrar en blandning av personliga och digitala relationer beroende på situation. Vi vill att alla kunder skall känna engagemang och tillit för vår kundservice.

Vårt Team

Mathias Arrebäck

VD/Konsultchef

Daniel Norbäck

Marknad/Ekonomi

Tero Uusikartano

Utvecklingsansvarig

David Andersson

IT-konsult

Mikael Seger

IT-konsult

Fredrik Melnik

IT-konsult

Jack Andryhag

IT-konsult / Drift-Kommunikation

Daniel Sevelin

IT-konsult / Drift-Kommunikation

Vill du lyfta IT-vardagen i din affärsverksamhet​?

Hitta till oss

Emborgsgatan 4                    Eskilstuna 
Svergie

Sociala medier

© Copyright 2024 Danox. All right reserved.